Eucaristia inici de curs universitari

El dijous 9 d’octubre 2020, a la capella del Seminari Conciliar de Barcelona tingué lloc l’Eucaristia d’inici de curs de la Pastoral Universitària presidida pel Bisbe Sergi Gordo.

El dijous 8 d’octubre del 2020, a la capella del Seminari Conciliar de Barcelona es va celebrar l’Eucaristia d’inici de curs universitari, conjuntament amb tota la comunitat universitària, tant el professorat, personal d’administració i serveis com els estudiants. Va ser presidida Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de l’arxidiòcesi, que va fer ressò de la recent encíclica social del Papa Francesc Fratelli tutti, de la qual va ressaltar la benvolença cap als altres.

Va ser un moment de trobada per pregar en aquest moment tant excepcional que vivim a causa de la pandèmia, demanant pels col·lectius més afectats perquè sentin la proximitat de Déu Pare, que sempre acompanya i no abandona.

Tant des de la Pastoral Universitària com la Delegació de Pastoral de Joventut, vam compartir les activitats programades per aquest nou curs 2020 – 2021.