Viure la fe - Pregària d’Advent

L’espera d’Advent convida a fer una aturada

Aquí petita llegenda de la imatge i copyright si és necessari. Nom Cognoms MITJÀ

El dimarts 3 de desembre de 2019, la pregària d’Advent ens va convidar a fer una aturada. Tots coneixem prou bé el sentit de l’Advent, de l’espera d’una nova vinguda de Jesús.

Fer i experimentar una aturada, un cop va permetre preguntar-nos: Com vivim aquesta espera? Nosaltres ja coneixem la història de la vida de Jesús i el corresponent temps litúrgic. Per això, cal preguntar-se
de nou: Com ens preparem per acollir aquesta nova vinguda de Jesús.

És necessari viure i sentir aquest temps d’Advent amb una esperança renovada. Tots estem cridats a viure l’esperança, a ser portadors d’esperança davant la bona notícia de la nova vinguda de Jesús. I a ser generadors d’esperança perquè Jesús s’encarna, es fa home i la seva humilitat i petitesa ens ha d’ajudar a reconèixer la seva bondat i amor.

Vam poder pregar una estona ala Capella i reflexionar el com acollim a Jesús i als altres.