Concert de la Pastoral Universitària: "La força de la fraternitat"

El passat dijous 23 de maig de 2019 va tenir lloc el Concert de cors “La força de la fraternitat” dintre del XXXII Cicle de Música a la Universitat, en l’edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Galeria del Paranimf.

El passat dijous 23 de maig de 2019 va tenir lloc el Concert de cors “La força de la fraternitat” dintre del XXXII Cicle de Música a la Universitat, en l’edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Galeria del Paranimf.


El concert de la Pastoral Universitària és una trobada de corals de diverses universitats, tant públiques com privades. Constitueix una mostra de la força fraternal de l’ambient universitari i és resultat de l’esforç dels corresponents directors i directores i dels cantaires, que mitjançant el cant expressen la bellesa de les peces escollides.

Cada cor interpreta unes peces i al final hi ha un cant conjunt, que aquest any va ser el Regina Coeli de Mozart que ens va convidar a l’alegria, una pregària mariana que celebra la resurrecció de Jesucrist.

Vàrem participar: Cor Blanquerna (Eva Martínez Tome, direcció), Cor de la Universitat Autònoma de Barcelona (Maika Casalí, direcció), Cor de la Universitat Pompeu Fabra (Aída Vera Jiménez, direcció), Cor Facultat Farmàcia UB (Ahmet Süleyman Bilgin, direcció) i Cor de la Universitat de Barcelona (Jordi-Lluís Rigol, direcció).